‘Escape rooms’ de Mollerussa reobren després d’escapar de la incertesa

Els Escape Room viuen una situació d’incertesa amb les restriccions sanitàries. Les sales d’escapisme no estan assignades a cap activitat econòmica en concret i això ha obligat als seus responsables a realitzar diferents consultes a les administracions per determinar si poden obrir portes o no. És el cas de la propietària de Mollerussa Escape Room, Carol Esteban, que finalment ha rebut l’autorització pertinent i podrà reprendre l’activitat a partir d’aquest divendres. Això sí, després de tancar a l’octubre i acumular des de l’inici de la pandèmia sis mesos aturada.

En aquest sentit, Esteban s’ha sumat a la crida conjunta del sector per demanar al Govern que agrupi el col·lectiu sota un mateix codi de Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques (CNAE) i faciliti la reobertura de totes les sales que segueixen tancades. Ella reivindica que són oci segur.

Tanmateix, s’estima que des de l’inici de la pandèmia ja han tancat portes definitivament un 30% de les sales de Catalunya. Aquesta de Mollerussa es resisteix a fer-ho després d’obrir portes tot just l’any passat.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.