Escoles d’arts plàstiques de Mollerussa imparteixen tallers en línia

L’escola d’art plàstiques el Solaç de Mollerussa ha començat a impartir tallers en línia davant les restriccions vigents del Procicat que li impossibiliten fer-los de manera presencial. Mitjançant una videoconferència i diferents càmeres, el professorat facilita que l’alumnat aprengui història de l’art i a fer dibuixos i manualitats des dels seus domicilis. La valoració per ara és molt positiva.

A banda del material necessari per fer els tallers, l’escola envia també a les famílies una gravació de les classes que s’han fet en directe, les quals es fan en grups reduïts de menys de deu persones. En total, es beneficien d’aquest format en línia una cinquantena d’alumnes, alguns dels quals són de fora de la comarca i d’altres de poblacions on manquen aquest tipus de serveis vinculats a l’art.

Davant la bona resposta, l’escola planteja mantenir aquest format i compaginar-lo amb el presencial quan l’alumnat pugui tornar al centre, un fet que esperen que sigui el més aviat millor argumentant que han complert fil per randa les normatives sanitàries i que no han estat cap focus de contagi de la Covid.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.