ESPECIAL: I Concurs de Música de Nadal de Linyola

L’església de Linyola va acollir el 4 de desembre la Gran Final del I Concurs de Música De Nadal. Un total de 8 grups es disputaven el primer premi a la categoria de cançons originals, mentre que a la de versions hi havia un únic grup finalista. Entre tots ells van aportar, a través de diferents gèneres musicals, maneres diverses d’interpretar el Nadal.

Finalment, la cançó “Estel de safrà” de la coral Teclam’s va ser la guanyadora. La formació també va ser distingida com a millor grup local, al tenir més d’un 90 per cent de membres d’aquesta població del Pla d’Urgell. Els vots del públic van situar en segona posició al grup Albarock, la mateixa que Sound Wave Slaves, l’únic finalista a la categoria de versions.

De cara a la segona edició del certamen, i tenint en compte la bona acollida que ha tingut sobretot la categoria de cançons originals, l’Ajuntament de Linyola plantejarà deixar de banda el premi de versions i distingir també segons el gènere musical o l’edat dels components del grup.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.