Eufòria a l’espai alternatiu s’Abril d’El Palau d’Anglesola on s’han venut 19 bitllets de la Grossa de Sant Jordi

loteriaACN El Palau d’Anglesola .- L’eufòria s’ha desfermat aquest divendres al migdia al bar – espai alternatiu s’Abril d’El Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell) on s’han venut 19 bitllets del primer premi de la segona edició del sorteig de la Grossa de Sant Jordi. En total des d’aquest establiment s’han repartit 1.900.000 euros i una de les dues sòcies del negoci, Sònia Mateu, estava desbordada de la quantitat de trucades i felicitacions que ha començat a rebre tant bon punt s’ha conegut on havia anat a parar el primer premi. Mateu ha assegurat que el 80% dels números s’han venut entre veïns del poble mentre que la resta a gent de municipis del costat. Algunes persones afortunades amb el premi s’han atansat al s’Abril, com tres amigues, la Marta, la Dora i la Sílvia, que hi van a esmorzar cada matí i van decidir comprar el número guanyador perquè són tres i acabava amb tres.
L’alegria s’ha desfermat al bar – espai alternatiu s’Abril d’El Palau d’Anglesola quan s’ha conegut que havien venut 19 dècims del primer premi de la Grossa de Sant Jordi – un el van retornar ahir dijous. A 100.000 euros per bitllet, des de l’establiment d’aquest petit poble del Pla d’Urgell que compta amb poc mes de 2.000 habitants s’han repartit 1,9 milions d’euros. Les dues sòcies del local, tot i que no s’havien quedat amb cap bitllet, estaven molt contentes perquè fa relativament poc temps que s’ocupen del negoci, uns dos anys, igual que el sorteig de la Grossa de Sant Jordi, que va néixer l’any passat.
En un primer moment, al local no hi havia ningú afortunat amb el sortegi però no han tardat a arribar les primeres persones que havien comprat el número guanyador. Han estat tres amigues que queden cada matí per esmorzar, la Marta, la Dora i la Sílvia, que com que són tres van decidir comprar un número que acabava amb tres. La primera en arribar ha estat la Marta, que ha assegurat que estava ”super contenta” quan l’han trucat per telèfon per donar-li la bona nova. Es trobava a casa d’una amiga celebrant els seus 50 anys i la celebració ha agafat una altra magnitud. La Marta Serrano ha dit que encara no té gaire pensat que farà amb els diners però si que s’ha mostrat convençuda que farà un viatge.
Una altra d’aquestes tres amigues, la Dora López, ha arribat al s’Abril amb els cabells molls ja que es trobava a la perruqueria quan l’han informat del sortegi. No s’ha volgut esperar a que li acabessin de fer el pentinat i s’ha desplaçat ràpidament cap al bar on s’ha afegit a la celebració amb les seves amigues. La Dora estava feliç perquè ha dit que mai li havia tocat un premi així i ha assegurat que un creuer segur que el farà.
A mesura que han anat passant els minuts al bar s’hi han apropat més veïns i curiosos que també han volgut felicitar els afortunats. S’ha obert cava i s’ha brindat per la fortuna dels premiats mentre han anat arribant diversos mitjans de comunicació per fer-se ressò dels guanyadors de la segona edició d’aquest sorteig de Loteries de Catalunya.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.