Eva Baltasar presenta ‘Boulder’ a la biblioteca de Mollerussa

L’equipament segueix commemorant el seu 25è aniversari amb les sessions de contacontes al carrer

Foto: Aj. Mollerussa / Imatge d’una de les sessions de lectura de contes al carrer per celebrar el 25è aniversari de la biblioteca municipal

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà el pròxim dilluns 30 d’agost la presentació del llibre Boulder, d’Eva Baltasar, la qual va ser mereixedora amb aquesta obra del Premi Òmnium a la millor novel·la del 2020. La presentació, que coincideix amb la celebració dels 50è aniversari enguany de la territorial d’Òmnium Lleida-Ponent, tindrà lloc a les 8 del vespre a la terrassa de l’equipament i per assistir-hi caldrà inscripció prèvia al telèfon 973 71 22 48, ja que les places són limitades.

D’altra banda, la biblioteca segueix, un cop reoberta després del període vacacional, traient llibres dels seu fons a la plaça de Manuel Bertrand en el marc de la celebració dels 25 anys de servei i amb el doble objectiu d’acostar-se encara més al seu públic i donar a conèixer l’equipament entre les noves generacions. Així, com ja ho va fer dimecres i divendres de la passada, aquesta setmana tornaran a sortir els dies 25 i 27 des de dos quarts de 7 de la tarda i fins a les 8 del vespre, amb un carro ple amb 25 contes temàtics perquè el públic pugui gaudir-los en un espai delimitat. A més, els assistents també poden escoltar diversos contes explicats per personal de la biblioteca. La darrera de les 10 sessions previstes en total serà l’1 de setembre.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.