Eva Ribalta (AA Xafatolls) i Iván Espílez (Ekke), guanyadors de la cursa oberta del 38è Cros Ciutat de Mollerussa

La cursa oberta ha encapçalat el matí de competicions del 38è Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que ha tingut lloc aquest diumenge al Parc de la Serra. Les baixes temperatures de les primeres hores i el vent han restat lleugerament la participació. Tot i això, més de 650 persones han competit en alguna de les 11 categories que, per primer cop, s’han regit en base a la classificació de la Federació Catalana i no amb les escolars com es venia fent en les darreres edicions.

Mentre, els circuits s’ha mantingut, sent el més llarg de 1.740 metres. D’entre els adults, la primera en completar les tres voltes ha estat Eva Ribalta, de l’Associació Atlètica Xafatolls, en un temps de 20 minuts i 32 segons. En homes, eren quatre els tombs necessaris per completar la prova, recorrent una distància total de 7 kilòmetres. El mes ràpid ha estat Iván Espílez, del club Ekke de Lleida, que ho ha fet en 23 minuts i 16 segons.

El matí ha continuat amb les diferents curses infantils. Tot plegat en un entorn que, en els propers mesos, incorporarà una pista d’atletisme que, des de l’organització, ja pensen en integrar-la a futures proves. La participació dels més petits ha despertat la curiositat del públic i, com no podia ser d’una altra manera, hi ha hagut medalla per tots ells.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.