Exhaurides les places per descobrir “La Bellvís Oculta”

ajuntament-de-bellvis-265871

  • L’Ajuntament de Bellvís té previst celebrar una nova edició més endavant donat l’èxit d’aquesta primera convocatòria
  • El consistori també anuncia que l’Escape Room dels Firals obrirà portes a partir del dia 14 d’agost

L’Ajuntament de Bellvís ha organitzat per aquest mes d’agost (els dies 9, 16 i 23) tres passejades pel municipi que serviran per desvelar les històries i els secrets més amagats del poble. L’activitat du per títol La Bellvís Oculta i anirà a càrrec de Jaume Suau, president del Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà. La iniciativa ha generat molta expectació entre els veïns i veïnes, que ja han exhaurit totes les places disponibles per a participar-hi.

Tanmateix, donat l’èxit d’aquesta primera convocatòria, el consistori ja ha anunciat que té previst celebrar més endavant una nova edició, tot i que encara està per definir les dates.

Les passejades de “La Bellvís Oculta”, que són gratuïtes, s’encetaran aquest divendres dia 9 a la plaça Verge de les Sogues del municipi a partir de les 20.00 h.

ajuntament-de-bellvis-266222-med

L’Escape Room dels Firals obre portes a partir del dia 14 d’agost

Bellvís permetrà fer un viatge al segle XVII gràcies a l’Escape Room dels Firals. L’activitat, que acollirà l’antiga biblioteca municipal (plaça Catalunya), estarà oberta al públic a partir del dia 14 d’agost fins a finals de setembre (de moment) tots els divendres, dissabtes i diumenges per la tarda.

Per motius de seguretat, es podrà participar en grups de fins a 6 persones, xifra que pot ampliar-se a 8 si l’equip inclou persones menors de 14 anys. En aquest sentit, els menors de 18 anys que vulguin participar en l’activitat hauran d’anar acompanyats d’alguna persona major d’edat que en sigui el/la responsable.

El preu per participar en l’Escape Room dels Firals és de 25 euros per equip. Les inscripcions es poden fer a les oficines de l’Ajuntament de Bellvís.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.