Èxit de la I Mollerussa Drone Party, que vol continuar creixent i situant la ciutat com un referent en aquest àmbit

Un total de 48 pilots d’arreu de l’Estat i també provinents de països com França o Itàlia han participat en les competicions que han tingut lloc aquest diumenge al recinte firal de la capital del Pla d’Urgell, on aquest cap de setmana s’havia instal·lat un circuit de 70 metres de llargada per 30 d’ample. Una afició que cada cop va agafant més adeptes, atrets al veure esdeveniments d’aquest tipus a través de les xarxes socials. Per sumar-s’hi, es necessiten, d’entrada, 400 euros, que és el que val l’equipament bàsic conformat per l’aparell i les ulleres a través de les quals es pot veure per on circula el drone.

Aquesta activitat, batejada com Race-Day, ha estat l’element central de la primera Mollerussa Drone Party, que aquest cap de setmana s’ha estrenat sent un referent pel fet d’haver muntat una competició en la que hi poden participar 8 pilots simultàniament. És per això que des de l’organització s’han mostrat molt satisfets davant l’èxit del nou certamen, al qual s’han inscrit una norantena de pilots.

El saló també ha permès atansar la tecnologia del drone al gran públic i una desena d’empreses han participat al certamen aportant diversos dels elements que són bàsics per aquest aparell. De cara a l’any vinent, un dels objectius de l’organització és el de fer créixer el nombre d’expositors i afegir nous elements al certamen amb els que aconseguir que la Mollerussa Drone Party sigui encara un esdeveniment més gran i competitiu per la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.