Èxit de la primera Carrilet Fest amb més d’un miler d’assistents

Famílies d’arreu de Catalunya van gaudir d’una jornada d’activitats lúdiques i culturals al Palau d’Anglesola

La primera edició del Festival Familiar del Pla d’Urgell aconsegueix reunir 1500 persones al llarg de la jornada. Ha estat un èxit de públic, també un èxit d’espectacles i d’activitats programades, i un èxit de voluntariat que fa possible l’esdeveniment entre bambolines.

La primera edició del Carrilet Fest, el festival familiar del Pla d’Urgell, va ser tot un èxit amb més d’un miler d’assistents d’arreu de Catalunya. Una jornada, que va coincidir amb el dia internacional de la família, que neix l’objectiu que els més petits de la casa siguin els protagonistes amb el seu espai festiu i cultural.

En aquest sentit, els assistents han pogut gaudir de tota mena d’activitats, des de concerts, a teatres familiars, jocs de fusta, entre altres. A més, també el Carrilet ha reservat una zona per donar a conèixer a les famílies projectes adreçats als més petits, com el cas del Yoga Kids de Ponent.

La Dàmaris Gelabert va ser l’encarregada d’inaugurar la jornada, al pavelló poliesportiu. Segueix Animàlia a l’escenari situat a l’ombra dels plataners de l’avinguda sant Roc. Mentrestant, va haver jocs de fusta, tricicles, camp de futbol inflable, activitats artístiques, parades de productes infantils i de lleure educatiu, descoberta d’una ambulància, entre altres. Per resguardar-se de la calor es va organitzar un vermut a l’ombra del parc de Sant Roc, amb les actuacions musicals de Polar Soft i Magnet. En aquest mateix espai va haver diferents opcions gastronòmiques per dinar.

A la tarda va ser el torn del conte per part de Krisolets i d’Històries Improssibles del Sidral. La festa va concloure amb el grup Ambauka que va tornar a omplir de bat a bat el pavelló. El Carrilet, doncs, està encarrilat per viure noves edicions els següents anys.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.