Èxit de participació al quart campus d’hivern del CFJ Mollerussa

Les baixes temperatures d’aquests dies al Pla d’Urgell, no han aturat als prop de 60 nens i nenes que han participat al quart campus d’hivern del Club Futbol Joventut Mollerussa gestionat per La Toca Football Sports. Una activitat que va iniciar-se el passat 23 de desembre i que ha finalitzat aquest divendres dia 3 després de 7 dies intensos de contacte amb el futbol.

Enguany, cal destacar l’augment de participació femenina en aquest campus ja que han estat un total de 9 les nenes que no s’han volgut perdre aquesta activitat per fer front a les vacances de Nadal.

L’objectiu d’aquestes sessions és el de potenciar la tècnica dels jugadors tot i que deixant en un segon lloc la part competitiva del joc i fent protagonista la part lúdica d’aquest esport en equip a través dels exercicis en grup.

Després de l’èxit d’aquest campus d’hivern, des de l’organització ja tenen la mirada posada en el campus de Setmana Santa on hi haurà diferents tornejos entre els participants que seran l’eix vertebrador de les sessions.


Informa: Alba Cases

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.