Èxit de públic en la sessió pilot de cinema duta a terme pel Circuit Urgellenc al Centre Cultural

Vint minuts abans d’iniciar la primera de les tres sessions de cinema programades per aquest dissabte al Centre Cultural de Mollerussa, la cua ha omplert el passadís de l’equipament municipal. L’ajuntament l’ha cedit per un dia al Circuit Urgellenc per a què hi dugués a terme una prova pilot que té com a objectiu avaluar quina és la resposta del públic. El resultat ha estat molt positiu, amb les prop de 200 localitats ocupades i amb desenes de persones adquirint entrades per la segona sessió.

La intenció és continuar conversant la setmana que ve i de moment no hi ha data per dur a terme cap altra sessió. Des del Circuit Urgellenc, que fins fa gairebé dos anys explotava aquest servei de forma totalment privada, volen arribar a un acord amb el consistori que permeti recuperar el cinema a la ciutat de forma estable. Això suposa una inversió d’uns 50.000 euros entre els costos del projector, la pantalla i l’equip de so i els treballs d’adequació de la sala.

El públic ha pogut gaudir avui de la pel·lícula infantil Zootròpolis, de la qual se n’han programat dos sessions. La tercera, destinada als adults, ha estat El Renacido. A més, també s’ha posat en marxa un servei de venda de crispetes i begudes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.