Èxit del primer equip de treball format per joves voluntaris de Catalunya i usuaris d’Acudam

El Ferran és un de la quinzena de joves del camp de treball de Mollerussa que empren el seu temps lliure a conèixer la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual de l’Acudam. Ell ha col·laborat aquest dimecres en les tasques de la secció de manipulats. Al mateix edifici, s’hi troben dues voluntàries més, l’Anaïs, que ha ajudat a estimular les habilitats cognitives d’un usuari del Taller Ocupacional, i la Mireia, immersa en el projecte d’Art d’Inclusió de l’entitat.

El camp de treball es va iniciar el passat 5 de juliol, i des de llavors, els adolescents (d’entre 14 i 17 anys) d’arreu de Catalunya han combinat la construcció de jocs tradicionals de gran format per a les quatre escoles de la ciutat amb el voluntariat als diferents serveis i seccions de l’Acudam.

Els joves, supervisats pel grup d’educadors socials de l’Acudam, s’han integrat en els equips de treball del Servei d’Habitatge, el Taller Ocupacional, i la secció de manipulats de l’associació, alhora que també han intercanviat sinergies amb els diferents usuaris de l’entitat.

El camp de treball de Mollerussa està coordinat per Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba de Tàrrega. L’entitat treballa amb persones amb diversitat funcional i procura que les activitats que gestiona també ofereixin aquesta experiència inclusiva.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.