Expectatives per a què Autotrac i Sant Josep igualin el volum de vendes registrat per les tres fires d’automoció al 2015

La 28a edició d’Autotrac, que tindrà lloc des d’aquest divendres i fins diumenge, arriba amb bones expectatives, després del repunt en el volum de negoci automobilístic registrat fa menys d’un mes a Sant Josep. Això vol dir que si el certamen manté la tendència de l’any passat pel que fa a les vendes, que van arribar a l’1,6 milions d’euros, es superarien, només amb dos fires, els 7,5 milions que es van obtenir al 2015 incloent Autotardor, el tercer saló dedicat a aquest sector.

La fira comptarà amb 37 expositors, dels quals 16 seran del sector de la maquinària agrícola, 16 més de l’automoció, 1 de caravanes i 4 del sector serveis. Tot plegat, ocupant una superfície de 20.000 metres quadrats entre els pavellons firals i el recinte exterior. Es calcula que hi haurá més de 300 cotxes exposats i, com a novetat, a l’espai low cost es podran trobar vehicles de fins a 5.000 euros.

La inauguració d’Autotrac tindrà lloc divendres a dos quarts de sis de la tarda i anirà a càrrec del delegat del Govern, Ramon Farré. En la passada edició, es van vendre 133 cotxes i van visitar el certamen prop de 16.000 persones.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.