Fa1na, I-Nuits i El Fidel estrenaran el MuCa! aquest diumenge a Mollerussa

FA1NA-25Els integrants del grup Fa1na

L’associació per la música del Pla d’Urgell té previst desplegar la iniciativa durant el 2021 a tota la comarca

L’associació per la música del Pla d’Urgell Pla Sonor ha organitzat per aquest diumenge 3 de gener de 2021 el primer MuCa! · Música al carrer, una jornada diürna amb actuacions simultànies en diferents punts del centre de Mollerussa. La proposta és el punt de partida d’aquesta nova entitat que pretén potenciar la xarxa de músics al Pla d’Urgell mitjançant iniciatives de diferent índole al llarg de l’any.

Fa1na, I-Nuits i El Fidel seran les tres formacions que actuaran simultàniament a partir de les 12.30 hores a tres escenaris estratègics a la capital del pla, donant-se a conèixer a la població i oferint un tast dels seus projectes. L’acte estarà dinamitzat de manera que el públic no es quedi estàtic en un concert sinó que pugui anar gaudint de totes les actuacions al llarg del matí, garantint les mesures i restriccions preestablertes.

I-NUITSI-Nuits, una de les formacions que participaran al MuCa!

L’escenari Patet-One ubicat a la plaça Pla d’Urgell acollirà el darrer concert de Fa1na en format quartet abans de donar pas al seu nou projecte discogràfic aquest 2021. Per la seva banda, I-Nuits actuaran a l’escenari Punt 14 a la plaça Manuel Bertran amb un repertori de versions i clàssics per a tots els públics. Finalment, El Fidel serà l’encarregat d’amenitzar el matí a l’escenari Xarel·lo just al centre de la plaça Major de Mollerussa amb la seva rumba desenfadada.

Els membres de l’associació volen que aquest primer MuCa! · Música al carrer serveixi per donar a conèixer Pla Sonor entre la ciutadania i acostar la música de nou als carrers i places de la comarca. D’aquesta manera, aquesta és la primera acció celebrada a Mollerussa, però Pla Sonor té previst desplegar aquesta i altres iniciatives arreu del Pla. L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, així com també de Molnar Fruits, Patet, Bodega Xarel·lo, Castell del Remei, Punt 14, El Jardí de la Nimfa, Nouca, One i Discfestival.

El FidelImatge del músic El Fidel

Pla Sonor ha obert inscripcions per sumar membres a l’entitat

Pla Sonor ja ha posat en marxa les inscripcions a l’associació tant pels músics i bandes que s’hi vulguin unir com per aquells particulars que desitgin col·laborar amb el projecte i fer créixer l’entitat. Les aportacions són de 20€ anuals per als músics, 10€ per als mecenes i el 10% del catxet de les bandes que s’hi inscriguin.

Entre els avantatges de fer-se membre de Pla Sonor hi ha el formar part d’una base de dades de músics i grups ―així com del disc recopilatori―, participar en les assembles de l’entitat, fer ús dels serveis que aconsegueixi l’entitat i gaudir de dues formacions gratuïtes anualment, entre altres. A més, tots aquells que es sumin a Pla Sonor rebran d’obsequi una samarreta i una xapa de benvinguda amb la imatge de l’associació.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.