Festa històrica del CFJ Mollerussa amb 4.500 aficionats malgrat caure eliminat a la Copa

Els del Pla d’Urgell planten cara a un Primera Divisió com el Getafe durant 45 minuts i sucumbeixen a la segona meitat (1-5)

Nit de futbol que quedarà pel record a la capital del Pla d’Urgell. El CFJ Mollerussa jugava un dels duels més rellevants en els darrers trenta anys i això es va fer notar a les grades del Municipal, que es van omplir amb 4.500 aficionats, una entrada històrica. I és que des dels més joves als més grans, no volien perdre’s com el seu equip intentava eliminar a la Copa del Rei un Primera Divisió com el Getafe CF.

L’optimisme dels aficionats se sustentava encara més quan al minut 4 de joc, Xavier Puiggròs avançava el Mollerussa enmig de la bogeria a les grades. Però la il·lusió es començava a esfumar un quart d’hora després, quan l’àrbitre Hernández Hernández castigava amb penal aquesta acció. Jaime Mata, ex del Lleida, no perdonava des del punt de penal i feia les taules. Malgrat les cinc divisions de diferència entre els dos equips, s’arribava amb taules al descans (1-1).

A la represa, però l’equilibri es va trencar gràcies a un nou gol de penal obra de Mata al minut 52 de joc. El mateix davanter, cinc minuts després, i Sandro sentenciaven l’eliminatòria amb dos gols més gairebé consecutius. Posteriorment, l’impacte d’un objecte en un dels assistents feia interrompre el duel. En el tram final, Darío, feia el cinquè dels visitants, un càstig excessiu pels locals.

Malgrat la derrota, el CFJ Mollerussa es va acomiadar de la Copa amb el cap ben alt i amb el record d’una festa inoblidable amb la seva afició.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera