Festa Shop&Music per promoure el comerç i la cultura de proximitat a Mollerussa

Mollerussa celebrarà aquesta tardor la festa Shop&Music, que té l’objectiu de promoure el comerç i la cultura de proximitat. La iniciativa, que està organitzada per Mollerussa Comercial amb la col·laboració de l’ajuntament del municipi i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), permetrà a les botigues muntar parada al carrer per comercialitzar els seus productes durant els pròxims dissabtes dia 3 i dia 10 d’octubre. Paral·lelament, les places Manuel Bertrand, Major i Pla Urgell seran l’escenari de dos espectacles infantils a càrrec de Track a Track i 3/4 de Quinze així com dels concerts de quatre grups locals com són Sonotone, Bad Rules, The Polar Soft i I-nuits.

L’activitat comercial es focalitzarà al centre de la ciutat, però els establiments d’altres zones també hi podran muntar parada. En aquest sentit, no es tracta d’un mercat de rebaixes tot i que alguns locals podran aplicar descomptes a l’interior. Pel que fa a les activitats culturals, es realitzaran amb mesures de prevenció per la Covid-19 com dispensadors de gel, controls d’accés o espais delimitats. Tot plegat es concentrarà en horari de tarda i vespre.

El consistori i Mollerussa Comercial esperen que la campanya sigui un impuls més per a la reactivació econòmica de la ciutat en un any on les grans festes comercials com el Juliol Fest o l’Open Night no s’han pogut celebrar. Així mateix, analitzaran el seu funcionament en vista a les iniciatives que puguin impulsar per Nadal o la primavera.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.