Finalitzen els treballs de conservació de l’antic pou de Mollerussa

Diversos operaris treballaven aquest dilluns per col·locar els vidres que faran visible l’antic pou del segle XVIII ubicat a la plaça Manuel Bertrand de Mollerussa. A banda de la instal·lació d’aquests vidres, la construcció també inclou una il·luminació específica que potenciarà la visibilitat del pou i l’integrarà en el cor de la capital del Pla d’Urgell. D’aquesta manera, la ciutadania podrà gaudir i observar d’aquest element històric que antigament donava el nom de plaça del pou amb aquest espai.

En total, s’han instal·lat 4 peces de vidre rectangulars durant les tasques que s’han iniciat al matí i s’han allargat fins al migdia entre la col·locació i adhesió dels elements.

La instal·lació dels vidres posa punt final a les obres de conservació d’aquesta estructura que va ser trobada durant la remodelació del centre de la ciutat al mes de juny de l’any passat. Cal afegir que tècnics del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya també van visitar aquesta troballa per determinar el seu valor històric. Així mateix, diferents problemes d’encaix amb el material han endarrerit les obres de conservació del pou.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.