Finalitzen les obres de millora de les voreres i de la xarxa de distribució d’aigua potable de Bellvís

L’obra està finançada amb el suport de la Diputació de Lleida a través del Pla per al finançament d’inversions en matèria de salut

L’Ajuntament de Bellvís ha finalitzat les obres de millora de la xarxa de distribució d’aigua potable del nucli antic del municipi. Els treballs han consistit en substituir les canonades de fibrociment que discorren pels carrers Major i Forn per canonades de polietilè. Al mateix temps s’han instal·lat també arquetes de mesura d’aigua potable en les diferents escomeses domiciliàries i s’han renovat les voreres que estaven en mal estat, amb la millora que això significa per als vianants.

L’obra, que va començar el mes de novembre del 2021 i ha finalitzat a finals d’aquest febrer, ha estat realitzada per l’empresa FCC Aqualia. Aquesta obra està finançada amb el suport de la Diputació de Lleida a través del Pla per al finançament d’inversions en matèria de salut per a les anualitat 2020 – 2021 – 2022 per un total 82.134 €.

La intenció és que aquesta sigui la primera fase de les diferents actuacions que caldrà fer a altres zones del municipi.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.