Finalitzen les obres de pavimentació dels camins Tàrrega i Molinet del Palau d’Anglesola

tarregamolinet2

 

  • Aquesta reforma suposa una millora notable per als usuaris d’aquestes vies, que per la seva proximitat al nucli urbà registren un notable trànsit, especialment de vehicles agrícoles.

Han finalitzat les obres de pavimentació dels camins de Tàrrega i Molinet. Les obres de pavimentació del camí de Tàrrega es van adjudicar a l’empresa SALVADOR SERRA SA, per un import de 29.040 euros, IVA inclòs, ja que va ser l’oferta més avantatjosa en relació qualitat-preu per a l’Ajuntament. Aquesta obra s’acull al Pla de subvencions per a inversions en camins públics per al període 2018-2020 del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. Pel que fa la Pavimentació del camí del Molinet, es va adjudicar a l’empresa VOLTES CONNECTA SLU, per un import de 54.196 euros, IVA inclòs, ja que també va ser l’oferta més avantatjosa en relació qualitat-preu en aquest cas. L’obra d’aquest camí s’ha inclòs dins el Pla extraordinari d’inversions locals de la Diputació de Lleida, anualitat 2018, i gaudeix d’una subvenció de 32.248 € amb càrrec a la Diputació.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que les dues obres s’han dut a terme satisfactòriament i suposen una millora notable per als usuaris d’aquestes dues vies de comunicació, que per la seva proximitat al nucli urbà registren un notable trànsit, especialment de vehicles agrícoles. “El tram pavimentat del camí del Molinet té una llargada de 670 metres i va des de la cruïlla de la carretera del Poal fins al pont del canal auxiliar. Pel que fa al camí de Tàrrega, situat a l’est del terme del Palau, s’ha asfaltat el tram que va des de la cruïlla amb el camí de Golmés fins al límit del terme municipal, on el camí entra al terme de Vila-sana. Aquest tram que té uns 380 metres”, descriu l’alcaldessa.

Les obres s’han dut a terme amb càrrec als pressupostos municipals vigents.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.