Fins a 85 vestits competiran en el 55è Concurs de Vestits de Paper

Fins a 85 vestits desfilaran en el 55è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa que tindrà lloc aquest dissabte dia 15 al Teatre l’Amistat a partir de les 22.00 h de la nit. Enguany, destaca la presència d’un concursant mexicà, però principalment, la procedència dels participants és de diferents indrets de la geografia espanyola i catalana, que competiran en les diverses categories amb què compta el concurs.

Cal recordar que la conducció de l’acte anirà a càrrec de l’actriu i blogera Ares Teixidó que comptarà amb la complicitat en l’atmosfera musical de Lisboa Zentral Cafè. I que per altra banda, en l’apartat de premis s’incorporen dos reconeixements per incentivar la participació de joves talents sota el nom d’Emergent’s, que se sumaran als 13.000 euros en metàl·lic que repartirà el concurs.

Les entrades per assistir a la gala encara es poden adquirir a les taquilles del Teatre L’Amistat de dimarts a divendres de 6 de la tarda a les 8 del vespre. Els preus s’han fixat en 25 euros per al primer pis i les butaques de platea i 15 euros per al segon pis.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.