Fira de Mollerussa assumeix l’organització de Lo Vermutet

Presentació de Lo Vermutet (Autor: Aj. Mollerussa)

Presentació de Lo Vermutet (Autor: Aj. Mollerussa)

 

quest diumenge dia 26 de juliol es reprendrà el concorregut Lo Vermutet amb diferents novetats que inclouen l’entrada de Fira de Mollerussa en l’organització d’aquesta activitat; l’augment de bars, establiments d’alimentació i de restauració participants, i el canvi de dia, passant a celebrar-se el darrer diumenge dels mesos de juliol (dia 26), agost (dia 30) i setembre (dia 27).

El seu èxit i creixement des que es va posar en marxa a l’estiu del 2014 ha portat a l’ens firal a agafar les regnes d’aquesta proposta d’oci, la qual cosa vol contribuir a nivell d’organització, infraestructura i difusió.

En aquests termes s’han expressat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el director de l’ens firal, Poldo Segarra, i Joan Salvia, representant de lo vermutet, grup organitzador fins ara de l’event, en el marc de la presentació de la nova etapa.

Solsona s’ha mostrat satisfet per aquest “encaix definitiu” a una activitat de promoció econòmica que a partir d’ara “tindrà una cobertura municipal potent” que donarà resposta als seus plantejaments de continuïtat i de créixer.

Una de les novetats de la propera convocatòria, que tindrà lloc aquest diumenge dia 26 a la Plaça de l’Ajuntament amb un horari de les 11 del matí i fins a les tres del migdia, és l’obertura de la participació a tots els establiments de bars, restauració i alimentació de la ciutat, iniciativa que ha obtingut molt bona resposta. Així, aquest diumenge participaran fins a 16 locals, el que significa el doble dels que ho van fer al passat mes de juny.

Sobre aquest punt, el director de Fira de Mollerussa ha afegit que degut també a la nova filosofia d’obertura a d’altres locals de la ciutat, en properes edicions la cita es convocarà en punts de la ciutat que no siguin tan cèntrics, amb la voluntat d’apropar Lo Vermutet als establiments participants. Així, de cara a la pròxima edició del mes d’agost, Segarra ha avançat que es portarà a terme, segurament, al Parc Municipal.
D’altra banda, davant els bons resultats de les darreres edicions s’augmenta el nombre de tapes, amb una oferta de 3.000 consumicions, mentre que es manté el preu popular d’un euro tant pel que fa a la ració gastronòmica com a la beguda (canya, vermut o refresc). A la cita d’aquest diumenge, que serà la cinquena de Lo Vermutet, es manté el concurs entre les tapes presentades.

La proposta dominical inclou també concerts i altres activitats

La proposta dominical convida també a gaudir d’espectacles, concerts i altres activitats lúdiques que complementen el matí. Així ho ha explicat aquest matí Joan Salvia, propietari d’un dels establiments participants i representant del grup organitzador fins ara de Lo Vermutet.

Salvia ha dit que en aquesta ocasió estan previstes les actuacions musicals del grup local, The Money Mackers (Rock’n Roll Band) i d’Er Taketa (Rumba lleidatana), així com de la presentació del llibre Camp de Terra, de Llorenç Bonet i Jordi Besora.

Sobre el fet que l’activitat passi a formar part del calendari de Fira de Mollerussa, Salvia ha mostrat el seu acord, al temps que ha defensat que amb aquest pas es busca que des de l’ens firal “es marquin una mica les directrius”, la qual cosa contribuirà a “fer la festa més gran que és el que volíem”.

Pel que fa als establiments que participen aquest diumenge són: Punt 14, Rostisseria Salvia, Can Turu, Floristeria S. Martí, La Baguetina, Tapping, Forn de pa Patet, Cafetó, Pastisseria Mª Angels, Martins Pub, Breiko, Bar Berlin, Pastisseria Sant Isidori, Bar-chiringuito Les piscines, Fellini Restaurant Bar i Antic Cafe.

Lo Vermutet es va posar en marxa l’estiu del 2014 a rang d’una iniciativa per part d’un grup de propietaris d’alguns establiments de la capital del Pla d’Urgell i que pretenia convocar una activitat perquè la gent sortís al carrer el diumenge al matí per gaudir de l’hora del vermut a preus populars.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.