Fira de Mollerussa celebra una nova edició del curs de formació d’auxiliars per als seus certàmens

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • La jornada, amb una quarantena de joves participants, té com a objectiu formar el personal auxiliar per als certàmens del 2019

Un total de 40 nois i noies, de Mollerussa i altres poblacions veïnes, participen avui en la jornada de formació d’auxiliars de fira organitzada per l’ens Fira de Mollerussa. La convocatòria, que arriba a la seva vintena edició, té per objectiu preparar els inscrits perquè puguin treballar als certàmens firals que es realitzaran a la capital del Pla d’Urgell l’any 2019.

 

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha visitat aquest matí el desenvolupament del curs i ha saludat els joves participants. En la seva intervenció, Segarra els ha transmet la importància de la seva feina en tasques no només d’atenció a l’expositor, jornades tècniques i realització d’enquestes, entre altres, sinó també “com a primer contacte moltes vegades en la relació entre el visitant i Fira de Mollerussa”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El programa inclou una part teòrica, amb l’explicació de temes com què és una fira, tipus de certàmens firals i d’organitzadors firals; i una altra de pràctica on es tracten les principals tasques a realitzar com a auxiliars de fira així com alguns aspectes relacionats amb aquest treball com el protocol, els punts d’informació, les jornades tècniques o les enquestes. El curs, impartit per Joaquim Fabrés, dedica una part important a la Fira de Sant Josep, el certamen més important de la capital del Pla d’Urgell i on l’ens firal necessita contractar més personal auxiliar.

Premi de la Generalitat en concepte d’Innovació

Recordar que l’any 2008, i coincidint amb la desena convocatòria del curs, el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya va atorgar a Fira de Mollerussa una Menció Especial als Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya pel seu pla de formació d’auxiliars de fira. L’acte va tenir lloc en el marc del 15è. Congrés de Fires de Catalunya.

El Pla de formació d’auxiliars de Fira està destinat a la millora en el servei d’atenció al client i també a la millora de l’eficiència del personal laboral de Fira de Mollerussa. Entre els objectius del curs de formació de Fira de Mollerussa està el de millorar la qualitat en el servei d’informació de les tasques del dia a dia d’una fira (punts d’informació, jornades tècniques, protocol, aparcaments, muntatge i desmuntatge…), dotar a Fira de Mollerussa d’un sistema de control de qualitat ràpid i eficaç, facilitar la relació de l’expositor i el visitant amb la Fira i implicar el jovent del municipi en l’àmbit firal i possibilitar el seu accés al món laboral.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.