Fira de Mollerussa confia a assolir el centenar de cotxes venuts en aquesta 24a edició de l’Autotardor

Fira de Mollerussa confia sobrepassar la xifra del centenar de cotxes d’ocasió venuts a la 24a Fira d’Autotardor celebrada aquest cap de setmana, i continuar així per cinquè any consecutiu, per sobre de les cent vendes pel que fa al tancament del sector automobilístic en aquest certamen.

D’aquesta manera, el director de l’ens firal, Poldo Segarra, ha indicat que a pesar que la pluja i la baixada de temperatures han fet disminuir lleugerament el nombre de visitants respecte a l’any passat, això no ha influenciat en el negoci realitzat i el tancament de vendes.

Així mateix, el 80% dels expositors de la fira adreçada al sector d’ocasió del sector automobilístic i de la maquinària agrícola i industrial, han manifestat la seva intenció de tornar a participar l’any vinent.

D’aquesta manera, Fira de Mollerussa confia a registrar enguany la segona millor dada històrica en volum de negoci del sector d’automoció en el conjunt de les tres fires anuals, superant de nou la xifra dels 10 milions d’euros.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.