Fira de Mollerussa confia a batre nou rècord de negoci automobilístic anual amb la 25a Autotardor

La Fira Autotardor de Mollerussa complirà els pròxims dies 25, 26 i 27 d’octubre el primer quart de segle d’història amb el 100% del recinte firal ocupat i amb la previsió de mantenir o superar el volum de vendes registrat l’any passat. Les bones expectatives fan que l’ens firal confiï a batre enguany, entre les tres fires automobilístiques de la ciutat, la xifra rècord d’11,2MEUR de volum de negoci assolida l’any 2017.

La 25a edició del certamen firal, dedicat al sector automobilístic i maquinària agrícola i industrial d’ocasió, comptarà amb un total de 27 expositors (17 de turismes, 6 de maquinària agrícola, 1 de furgonetes, i 3 de serveis) que exhibiran en global 400 vehicles amb una àmplia gamma de models i preus. En aquest sentit, s’habilitarà novament l’Espai Low Cost, amb preus de fins a 6.000 euros, i també hi haurà vehicles de Km 0.

La fira, que inaugurarà aquest divendres el president de l’Associació Catalana de Municipis, Lluís Soler, estarà oberta fins diumenge en horari ininterromput de les 10 del matí a les 8 de la tarda i l’entrada és gratuïta. Així mateix, entre tots els compradors d’un vehicle, es realitzarà un sorteig de 3.000 euros.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.