Fira de Mollerussa convoca un nou curs d’auxiliars de fira per als certàmens del 2019

Auxiliars-FSJ-2017

  • Els joves interessats es poden inscriure a partir del dia 5 de novembre a les oficines de l’ens firal
  • La formació, que enguany arriba a la seva 20a edició, es farà el 7 de gener coincidint amb les vacances de Nadal

Fira de Mollerussa torna a convocar un curs de formació d’auxiliars de fira per a joves que vulguin treballar en els certàmens que l’ens organitzarà al llarg de l’any 2019. Els interessats es podran inscriure a partir del pròxim 5 de novembre a les oficines de Fira de Mollerussa, localitzades a l’avinguda del Canal, en horari de 8 del matí a 2 del migdia. Cal recordar que les places són limitades.

El curs, adreçat a joves estudiants, té com a objectiu formar sobre les feines que es desenvolupen en el marc d’un esdeveniment firal per tal de poder-hi treballar com a auxiliars als certàmens que se celebraran l’any 2019.

La jornada formativa es portarà a terme el dia 7 de gener a la Sala 2 dels Pavellons Firals en un horari de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de les 4 a 2/4 de 8 de la tarda.

El programa inclou una part teòrica i una altra de pràctica. A la primera s’expliquen conceptes com què és una fira, tipus de certàmens firals i d’organitzadors firals o l’estructura i les activitats de Fira de Mollerussa; mentre que a l’apartat pràctic es tracten les principals tasques a realitzar com a auxiliars de fira així com alguns aspectes relacionats amb aquest treball com són les bones maneres, el protocol, els punts d’informació, les jornades tècniques o les enquestes.

El curs promogut per l’ens firal es va fer per primer cop l’any 1999, arribant enguany a la seva 20a convocatòria. La formació dedica una part important a la Fira de Sant Josep, el certamen més important de la capital del Pla d’Urgell i on l’ens firal necessita contractar més personal auxiliar.

Per acabar, des de l’organització del curs es passa una enquesta perquè els assistents puguin valorar el desenvolupament del curs.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.