Fira de Mollerussa convoca un nou curs d’auxiliars de fira per als certàmens del 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Els joves interessats es poden inscriure a partir del dia 4 de novembre a les oficines de l’ens firal
  • La formació, que enguany arriba a la seva 21a edició, es farà el 23 de desembre coincidint amb les vacances de nadal

Fira de Mollerussa torna a convocar un any més el curs de formació d’auxiliars de fira per a joves que vulguin treballar en els certàmens que l’ens organitzarà al llarg de l’any 2020. Els interessats es podran inscriure a partir del pròxim 4 de novembre a les oficines de Fira de Mollerussa, localitzades a l’avinguda del Canal, en horari de 8 del matí a 3 del migdia. Cal recordar que les places són limitades.

El curs, adreçat a joves estudiants, té com a objectiu formar sobre les feines que es desenvolupen en el marc d’un esdeveniment firal per tal de poder-hi treballar com a auxiliars als certàmens que se celebraran l’any 2020.

La jornada formativa, impartida per Joaquim Fabrés, es portarà a terme el dia 23 de desembre a la Sala 2 dels Pavellons Firals en un horari de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de les 4 a 2/4 de 8 de la tarda.

Imatge d'un dels cursos d'auxiliars de fira organitzats per Fira de Mollerussa

El programa inclou una part teòrica i una altra de pràctica. A la primera s’expliquen conceptes com què és una fira, tipus de certàmens firals i d’organitzadors firals o l’estructura i les activitats de Fira de Mollerussa; mentre que a l’apartat pràctic es tracten les principals tasques a realitzar com a auxiliars de fira així com alguns aspectes relacionats amb aquest treball com són les bones maneres, el protocol, els punts d’informació, les jornades tècniques o les enquestes.

El curs promogut per l’ens firal es va fer per primer cop l’any 1999, arribant enguany a la seva 21a convocatòria. La formació dedica una part important a la Fira de Sant Josep, el certamen més important de la capital del Pla d’Urgell i on l’ens firal necessita contractar més personal auxiliar.

Per acabar, des de l’organització del curs es passa una enquesta perquè els assistents puguin valorar el desenvolupament del curs.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.