Fira de Mollerussa es reformula i reclama inversions de les institucions per millorar els espais firals

La Fira de Sant Josep es preveu celebrar del 18 al 20 de març

El Patronat de Fires de Mollerussa es reformula aquest any per esdevindre el principal eix de promoció econòmica i desenvolupament de la ciutat. D’aquesta manera, l’organisme modifica els seus estatuts i passarà a anomenar-se Patronat pel Desenvolupament i Fires de Mollerussa, que a banda dels certàmens firals, treballarà també en fomentar la transformació digital i els projectes d’innovació i emprenedoria.

En aquest sentit, Fira de Mollerussa preveu recuperar enguany amb normalitat els certàmens firals habituals, a excepció de la Dron Party, que no es farà. D’aquesta manera, la 149a Fira de Sant Josep obrirà l’any firal en les dates tradicionals del 18 al 20 de març.

Després de Sant Josep tindrà lloc l’Autotrac a l’abril, l’Expoclàssic i el Concurs de Pintura Ràpida al setembre, l’Autotardor a l’octubre i la Lan Party tancarà l’any firal al mes de novembre. Fira de Mollerussa ha avançat ja també que inclourà un nou saló en la fira de Sant Josep de l’any vinent, coincidint amb la 150a edició del certamen, que estarà dedicat a la vessant tecnològica del sector.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.