Fira de Mollerussa estrena una trobada estatal de curses de drones, que iniciarà el calendari firal

Les curses de drones obriran per primer cop enguany el calendari de Fira de Mollerussa. Després del seu èxit dins la passada Lan Party, enguany s’ha apostat per organitzar un saló diferenciat, que tindrà lloc del 26 al 28 de febrer. Amb aquesta acció s’aconsegueix posicionar la capital del Pla d’Urgell dins l’Estat, pel fet de convertir-se en la primera ciutat en dur a terme una trobada d’aquestes característiques a Espanya.

Una altra de les novetats serà la Fira E-Vents que, després de redefinir el seu model, finalment s’organitzarà aquest any per primer cop fent-la coincidir amb el Black Friday, a finals de novembre. El certamen té com a objectiu promocionar el comerç, el primer sector econòmic de la ciutat, amb un format innovador que va més enllà de l’estructura pròpia dels estands per tal d’interactuar amb el públic i fer-lo partícip de les diferents propostes que puguin ser presents en aquest nou saló.

Per tal de donar encara més dinamisme a la proposta, en el marc de la nova fira es desenvoluparà Lo Vermutet de tardor, una activitat que en les darreres edicions ha assolit un bon nombre de públic. Pel que fa a la Fira de Sant Josep, que arriba a la 144a edició, tindrà com a novetat un espai destinat a un concurs de jardineria urbana, substituint a la superfície que ocupa l’exposició i venda de tractors que, arran de la crisi, van decidir acudir al certamen amb caràcter bianual.

Tot i això, Sant Josep, Autotrac i Autotardor han tornat a superar al 2015, i per segona vegada consecutiva, els 7,5 milions d’euros de volum de negoci. Al conjunt de certàmens organitzats per Fira de Mollerussa hi van passar al 2015 un total de 180.000 visitants.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.