Fira de Mollerussa habilita més aparcaments per a visitants per a la 151a Fira de Sant Josep

El muntatge iniciarà el dijous 14 de març amb el tall al trànsit dels carrers afectats

Fira de Mollerussa habilitarà enguany més places d’aparcament per als visitants de la 151a Fira de Sant Josep, certamen que se celebrarà del 16 al 19 de març. Així, als pàrquings localitzats al carrer Ivars d’Urgell i a la Ronda Ponent (en la cruïlla amb la carretera de Miralcamp) caldrà afegir un tercer espai situat entre la Ronda Ponent i la carretera de Torregrossa amb una superfície de 28.000 m2. Entre aquestes tres àrees s’oferiran fins a 1.200 estacionaments, el que suposa 400 més que l’any anterior. A aquests, cal sumar els dos adreçats a expositors, amb unes 200 places entre tots dos, i l’oferta pública que l’Ajuntament té habilitats tot l’any.

Els aparcaments, la senyalística o l’accessibilitat són alguns dels temes que s’han tractat aquest matí en el marc de la reunió de seguretat prèvia a la fira i que està integrada per representants de Fira de Mollerussa, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, SEM, Bombers, Serveis sanitaris i de l’empresa de seguretat privada contractada per l’ens firal.

Trànsit rodat pel Recinte Firal, tancat del 14 al 21 de març

El muntatge de la 151a Fira de Sant Josep s’iniciarà dijous 14 de març, quan es procedirà al tall del trànsit dels carrers afectats. Des de llavors i fins al desmuntatge -que acabarà el dijous dia 21- no es podrà circular pel Recinte Firal, el qual només s’obrirà a la nit (de les 21 a les 9 hores) a la rotonda de la cruïlla de l’avinguda del Canal amb la carretera de Miralcamp.

D’altra banda, entre les mesures d’enguany destaca la millora de la connexió wifi al Saló de l’Automòbil, amb l’esporga dels arbres, i la facilitació de la mobilitat dels veïns amb l’obertura del carrer Domènech Cardenal entre els carrers Ferran Puig i el de Joaquima Vedruna, des d’on podran accedir al carrer Arbeca i la rotonda del Canal.

La continuïtat de la campanya adreçada a menors per sisè any, amb el repartiment als punts d’informació de polseres identificatius; l’habilitació d’una zona per a casos de dificultat de mobilitat, en l’accés al Recinte Firal per la carretera de Miralcamp, o la disposició de fins a quatre aparells desfibril•ladors, són altres de les mesures de seguretat implementades amb motiu del certamen agroalimentari.

Així mateix, en cadascun dels tres espais de la fira (maquinària, pavellons firals i automoció) es localitzarà un punt d’informació per als visitants.

Finalment, una vintena de joves treballaran com a auxiliars de fira desenvolupant diferents tasques als punts d’informació, pàrquings, protocol, estands o en la realització d’enquestes, entre altres feines.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.