Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 € d’Autotrac a un veí d’Aitona

El sector d’automoció va assolir a l’abril els 81 cotxes venuyts per un import superior als 1,7 M€

El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, ha fet aquest dimarts al matí el lliurament del Premi de 3.000 euros a l’administrador de Forneret Fruits i veí d’Aitona, Joan Ramon Morell, després que aquesta empresa resultés guanyadora en el sorteig realitzat davant notari entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la passada 32a fira Autotrac de Mollerussa, celebrada del 8 al 10 d’abril. L’agraciat va comprar un Opel Combo a l’expositor Solcar de Tàrrega, a les instal·lacions del qual s’ha portat a terme l’entrega del xec d’aquest premi, patrocinat per l’ens firal i els expositors participants del sector d’automoció. L’acte ha comptat també amb Marc Sallés, del departament de vendes de la firma targarina.

El certamen Autotrac, adreçat al sector d’ocasió del sector automobilístic així com de la maquinària agrícola i industrial i furgonetes, va comptar enguany amb 21 expositors, dels quals 17 corresponien al sector d’automoció. Pel que fa al balanç, la secció de cotxes va tancar la fira amb 81 automòbils venuts per un import d’1.715.713 euros, una xifra que el director va destacar per la recuperació de negoci, en recordar que el certamen tornava a obrir les portes després de la pandèmia, ja que no s’havia pogut celebrar ni el 2020 ni el 2021.

L’àmplia exposició, el nivell dels cotxes i la diversitat de preus són alguns dels atractius dels certàmens d’ocasió de la capital del Pla d’Urgell, organitzant l’ens firal dos a l’any, un a l’abril, Autotrac, i l’altre a la tardor, l’Autotardor, certamen aquest últim que tindrà lloc aquest mateix mes d’octubre, del 21 al 23, arribant a la seva 27a edició.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.