Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros d’Autotardor

Moment del lliurament del premi de 3.000 euros de l’Autotardor

El vicepresident de Fira de Mollerussa, Joel Bastons, va lliurar aquest dilluns el taló del premi de 3.000 euros corresponent a la guanyadora del sorteig realitzat entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la darrera 28a fira Autotardor, certamen celebrat el passat mes d’octubre. En aquesta convocatòria va resultar guanyadora la veïna de Lleida, Ester Borrell, per la compra d’un cotxe Volkswagen Golf a l’expositor Garaje Dalmau de Lleida, on es va portar a terme l’entrega del premi. L’acte va comptar també amb Carlos Frias, del departament de vendes del concessionari d’Audi i Volkswagen.

Patrocinat pels expositors d’automoció participants a la fira i l’ens firal, aquest sorteig de 3.000 euros esdevé un al·licient i un dels atractius d’aquest certamen. A més a més d’aquest sorteig, al llarg de l’any es fan dos sorteigs més, un de 3.000 euros per la fira Autotrac i un altre de 6.000 euros entre els compradors d’un cotxe durant la Fira de Sant Josep, el que suposa un total de 12.000 euros entre les tres fires.

La 28a fira Autotardor, celebrada del 20 al 22 d’octubre i dedicada al sector d’ocasió, va tancar amb 98 cotxes venuts per una suma total de 2.160.112 euros, dada aquesta última que va suposar un nou registre històric.

Amb les vendes d’Autotardor, Fira de Mollerussa va tancar l’any 2023 un positiu balanç pel que fa al sector automobilístic. Així, la suma dels tres certàmens amb presència del sector automobilístic (Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor) va registrar, amb 349 cotxes venuts i un volum de negoci superior als 9 milions d’euros.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.