Fira de Mollerussa obre el termini per a joves que vulguin formar-se i treballar d’auxiliars dels certàmens del 2017

Foto de grup dels auxiliars de fira que van treballar a Sant Josep.

 

Els interessats a realitzar el curs de formació per a treballar com a auxiliar de fira als certàmens que Fira de Mollerussa organitzarà al llarg del 2017 es podran inscriure a partir del pròxim dia 2 de novembre a les oficines de l’ens firal localitzades a l’avinguda del Canal. Les places són limitades a 30 participants.

El curs, adreçat a nois i noies amb 16 anys de Mollerussa i poblacions veïnes del Pla d’Urgell, té com a objectiu formar sobre les feines que es desenvolupen en el marc d’un esdeveniment firal per tal de poder-hi treballar com a auxiliars als certàmens que se celebraran l’any 2017.

La jornada formativa es portarà a terme el dia 23 de desembre a la Sala 2 dels Pavellons Firals en un horari de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de les 4 a 2/4 de 8 de la tarda.

El programa inclou una part teòrica i una altra de pràctica. A la primera s’expliquen conceptes com què és una fira, tipus de certàmens firals i d’organitzadors firals o l’estructura i les activitats de Fira de Mollerussa; mentre que a l’apartat pràctic es tracten les principals tasques a realitzar com a auxiliars de fira així com alguns aspectes relacionats amb aquest treball com són les bones maneres, el protocol, els punts d’informació, les jornades tècniques o les enquestes.

El curs, que es fa des del 1999, dedica una part important a la Fira de Sant Josep, el certamen més important de la capital del Pla d’Urgell i on l’ens firal necessita contractar més personal auxiliar.

Per acabar, des de l’organització del curs es passa una enquesta perquè els assistents puguin valorar el desenvolupament del curs.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.