Fira de Mollerussa presenta el calendari firal del 2024

L’ens firal compta amb un pressupost de 732.000 euros i anuncia que mantindrà la presència de tractors en la 151a Fira de Sant Josep

Fira de Mollerussa ha presentat aquests dimarts el calendari firal pels propers mesos, una desena de certàmens encapçalats per Fira de Sant Josep que mantindrà la presència dels tractors en la 151a edició. Per desenvolupar tota aquesta programació carregada de les habituals cites, el patronat compta enguany amb un pressupost de 732.000 euros, similar al del 2023.

En l’àmbit intern, es renovarà la pàgina web, s’adquirirà un nou programa de gestió de fires i s’instal·larà una pantalla LED a la rotonda del Tractor. Pel que fa als canvis externs, el patronat firal prescindeix de la figura del director mentre que la presidència i vicepresidència es mantenen en l’alcaldia i la primera tinença. També augmenta la presència a diversos organismes firals com la secretaria de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) i la incorporació al clúster de maquinària agrícola FEMAC.

A més, enguany l’ens firal assumeix l’organització de dos esdeveniments per reforçar el vessant social com són la Fira de Santa Llúcia i la 25a Trobada de Puntaires.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.