Fira de Mollerussa presenta les jornades tècniques de la 150a Fira de Sant Josep

El programa recupera la Borsa Interpirinenca de cereals i l’Aplec de Joves del Camp i incorpora la jornada Reg i Futur

Fira de Mollerussa ha presentat el programa de la 43a edició de les Jornades Tècniques que es desenvoluparan en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, del 9 al 18 de març. Com a novetat, enguany s’incorpora a la programació la jornada Reg i Futur, que organitza la Comunitat de Regants dels Canals d’Urgell.

Reg i Futur serà una de les 15 jornades que responen a la demanda dels expositors per potenciar el vessant tècnic i professional de la fira. Un conjunt de conferències i presentacions que tractaran qüestions com la millora del rendiment del panís, la reforma de la PAC, l’emprenedoria al món rural, les plaques solars i la fertilització de sòls, entre altres.

La remodelació enguany dels recintes firals inclou la utilització del Pavelló Verd com a espai de les jornades tècniques, que s’afegeixen a altres espais habituals com el teatre de L’Amistat, el Centre Cultural, l’edifici de la Casa Canal i l’Institut Mollerussa. Les jornades tècniques es van iniciar el 1980 i s’han consolidat al llarg dels anys amb uns 1.500 participants.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.