Fira de Mollerussa, punt de vacunació contra la covid-19 per a infants de 5 a 11 anys a partir de demà

La vacunació d’aquest grup d’edat es farà únicament de manera programada amb cita prèvia

Pla obert on es pot veure a l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, amb el responsable del dispositiu de vacunació contra la covid-19 a la ciutat, Ramon Xinxó, al Pavelló de la Fira, el 23 de febrer de 2021.

Salut ha habilitat tres espais a la Regió Sanitària de Lleida perquè els infants de 5 a 11 anys es puguin vacunar contra la covid-19. Aquests punts són l’hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, l’Espai MerCAT de Tàrrega i Fira Mollerussa. Pel que fa a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, el vaccí s’administrarà als CAP o als espais annexes que ja s’utilitzen per vacunar. Les famílies interessades en vacunar els gairebé 31.000 infants d’aquesta edat que hi ha a la demarcació de Lleida ja poden demanar cita des d’aquest dilluns a https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. L’administració de les dosis començarà aquest dimecres i es farà majoritàriament a les tardes, tot i que durant el període de vacances s’ampliarà també al matí.

La vacunació d’aquest grup d’edat es farà únicament de manera programada amb cita prèvia, via web, ja sigui per iniciativa pròpia o després de rebre l’SMS que Salut enviarà a les persones de qui es tingui el telèfon mòbil de contacte.

Al conjunt de la demarcació de Lleida, aquesta vacunació està destinada a 30.765 infants. D’aquests, 26.265 a la Regió Sanitària Lleida i 4.500, a la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran. Està previst que aquesta setmana arribin 11.400 dosis a Lleida i 1.900 al Pirineu. La resta, ho faran a principis del mes de gener de 2022.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.