Fira de Mollerussa reivindica ajudes econòmiques als governs català i espanyol per fer un “salt de qualitat”

Fira de Mollerussa ha reivindicat aquest dimarts ajudes econòmiques al govern català, espanyol i si s’escau, a Europa, per fer un “salt de qualitat”. Així ho ha dit el seu president i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, durant la presentació del calendari firal d’enguany, que presenta les mateixes nou fires de l’any passat. Solsona ha lamentat que només mantenen l’ajut de la Diputació de Lleida pel que fa a les administracions públiques. En aquest sentit ha afegit que l’ens compta enguany amb un pressupost de 698.000 euros, una xifra lleugerament inferior a la de l’exercici 2019.

L’entitat consolida les nou fires celebrades l’any passat amb un calendari presidit per la 148a edició de la Fira de Sant Josep, que ja compta amb un 70% d’ocupació, i que precedirà l’Autotrac o l’EquiMollerussa. El calendari però s’encetarà amb la cinquena edició de la Drone Party, que se celebrarà del 14 al 16 de febrer, i com a novetat presentarà un espai expositiu amb firmes de renom.

El calendari firal es completa amb el Saló de l’Automòbil, que té lloc juntament amb Sant Josep, l’Expo Clàssic, el Concurs de Pintura Ràpida, l’Autotardor i la Lan Party. L’any passat entre els nou esdeveniments van rebre la visita de 230.000 persones. Recordar també que l’exercici anterior va ser de rècord pel que fa a les vendes i negoci en el sector automobilístic.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.