Fira de Mollerussa reprèn la seva activitat amb l’Expoclàssic, que readapta el seu format

AV LA FIRA 01

  • L’ens firal reactiva el seu calendari aquesta tardor i celebrarà una edició especial del certamen de clàssics en una única jornada i al Recinte Exterior

Fira de Mollerussa recuperarà aquest mes de setembre la seva activitat amb la 25a edició del certamen Expoclàssic, adreçat als vehicles històrics i clàssics. Amb la voluntat de reprendre el calendari previst pel darrer quadrimestre del 2020, l’ens firal ultima l’organització d’aquest saló, el qual, davant les actuals mesures dictades per les autoritats sanitàries arran de l’actual pandèmia provocada per la Covid-19, readaptarà el seu format i passarà a celebrar-se dissabte dia 19 de setembre (només una jornada) i al Recinte Exterior (al lateral dels Pavellons Firals).

Aquestes regulacions respecte a l’Expoclàssic responen a la intenció, per part de Fira de Mollerussa, d’engegar l’activitat aquesta tardor, d’una banda, i al propòsit d’assegurar, d’altra, un esdeveniment amb les millors condicions tant per a expositors com per a visitants.

AV LA FIRA 12

Així, el certamen, que arriba enguany a la seva 25a convocatòria, podrà visitar-se dissabte dia 19 de setembre de les 10 del matí a les 8 de la tarda i oferirà, com en darreres edicions, parades amb recanvis i altres articles de col·leccionisme relacionats amb el món dels vehicles històrics i clàssics. Amb tot, l’ens firal preveu l’habilitació del Pavelló 125 aniversari en el cas d’inclemències climatològiques.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.