Fira de Mollerussa tanca el segon millor any històric en el sector de l’automoció

Fira de Mollerussa ha registrat enguany la segona millor xifra històrica en el sector de l’automoció amb un volum de negoci de 10.800.000 milions d’euros i un total de 532 vehicles venuts entre les fires de Sant Josep, Autotrac i Autotardor. D’aquesta manera, els registres assolits aquest curs, se situen només per darrere dels aconseguits l’any passat, que van ser de rècord, gràcies als 11,2M de volum de negoci generat i els 554 vehicles venuts.

L’ens firal ha assolit aquestes xifres després que en l’Autotardor del passat mes d’octubre, registres un balanç de 1,6M d’euros de volum de negoci gràcies a la venda de 109 cotxes, on la mitjana del preu de venda ha sigut de 15.000 euros, la més alta dels darrers deu anys, on l’automòbil més car venut ha estat un Volvo XC 40, per 36.900 €, i el més econòmic, un Opel Zafira, per 1.500 €. Així mateix, el 25% dels cotxes venuts van tenir un preu superior als 18.000 €. D’aquesta manera, l’ens registra el seu cinquè any consecutiu superant les 100 vendes en aquest certamen. També cal destacar, que el percentatge de clients de fora de Catalunya s’ha augmentat del 3 al 7% respecte a l’any passat.

Per últim, Ana Gil, de Tamarit, ha sigut la guanyadora del sorteig de 3.000 euros per la compra d’un automòbil durant l’Autotardor.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.