Fomenten el pensament crític de l’alumnat de l’INS La Serra

El centre educatiu guanya la beca per formar part del projecte Revista Escolar Digital

L’INS La Serra de Mollerussa ha guanyat la beca per formar part del projecte Revista Escolar Digital (RED) – INEFC en reconeixement a la revista escolar que ha publicat, primer en paper, i posteriorment en format digital, des de fa més d’una dècada. El fet de formar part del projecte RED permetrà al centre educatiu millorar la publicació, ampliar continguts i informació i posarà a l’abast de l’alumnat tots els recursos d’aquesta xarxa estatal de publicacions escolar, que promoguda pel diari per a joves Junior Report, té com a objectiu fomentar el pensament crític i l’ús dels mitjans de comunicació entre els adolescents.

D’aquesta manera, la xarxa de revistes escolars comptarà aquest curs 2021-2022 amb més de 60 redactors i redactores de l’INS La Serra. Concretament, són els mateixos estudiants els que s’encarreguen de dirigir i redactar el diari escolar en format digital, Serranova Report, amb l’ajuda d’un professor i la coordinació d’una periodista professional de Junior Report.

Per altra banda, la voluntat de l’INS La Serra és complementar el diari multimèdia amb una altra activitat: el projecte de la ràdio del centre. Cal destacar que un dels continguts protagonistes de Serranova Report serà el món de l’esport.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.