Fondarella inaugura el Centre de Serveis i Consultori Mèdic per donar resposta a les necessitats de la població

Fondarella ha inaugurat el Centre de Serveis i Consultori Mèdic, un equipament que pretén donar resposta a les necessitats de al població i fer-ho amb serveis de qualitat i de proximitat. L’equipament compta amb diferents elements com ara menjador, bugaderia, fisioteràpia, atenció personalitzada, neteja i higiene personal i amb tot plegat, es vol que la gent del municipi pugui rebre aquesta atenció que fins al moment no se’ls hi podia donar al mateix poble.

En l’acte hi han estat presents la corporació municipal, diferents alcaldes de la zona, i el metge i la infermera que són al capdavant del centre mèdic. Aquest nou equipament està situat al carrer Mossèn Jesús Huguet, un edifici que s’ha hagut de construir nou, ja que els anteriors espais on es desenvolupaven les visites mèdiques havien quedat obsolets i mancats d’espai suficient per cobrir les necessitats d’atenció primària a la població.

La construcció del nou edifici ha costat prop d’1 milió d’euros, dels quals 400.000 han estat finançats per la Diputació de Lleida i la resta venen d’un pla d’obres de la Generalitat de Catalunya l’any 2012 i també de fons municipals.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.