Fondarella perd la por als gegants i treballa per crear una colla gegantera

Que els més petits perdin la por als gegants. Aquest és un dels objectius de l’exposició “Un Pla d’Urgell Gegant” que té el privilegi d’acollir Fondarella en ser el municipi amfitrió de la 8a Trobada Gegantera de la comarca, que se celebrarà dissabte. Els alumnes de l’escola bressol Lo Caragolet i l’escola Minyons d’Urgell del poble s’han endinsat en una mostra que aplega gran part dels 35 gegants i gegantes que hi ha a la comarca així com diversos dels seus capgrossos, mitjançant els quals es busca inculcar els valors geganters als més joves.

I es que com abans perdin la por millor, perquè tot i que Fondarella actualment no té cap colla gegantera, ja es treballa per crear-ne una.

De moment però, seran 10 altres colles geganteres de la comarca i els gegants del Palau d’Anglesola els que participin en la 8a Trobada Gegantera del Pla d’Urgell. La cita s’iniciarà dissabte a partir de les 17.00 h de la tarda i com a novetat es proclamarà el títol Geganter o Gegantera d’Honor del Pla d’Urgell 2019.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.