García Albiol adverteix Junqueras que “si vol diners per gastar en festes independentistes no tindrà la col•laboració del Govern d’Espanya”

Albiol, a la Fira de Sant Josep.

El coordinador general del PPC, Xavier García Albiol, ha advertit avui a Oriol Junqueras que “si vol diners de l’Estat per gastar en festes independentistes aquí no tindrà la col·laboració del Govern d’Espanya”. En aquest sentit, ha manifestat que “espero que una vegada per totes Junqueras digui la veritat, deixi de mentir als catalans, deixi el victimisme i culpar a tercers a 600 km”.

Garcia Albiol ha demanat al vicepresident de la Generalitat que “comenci a gestionar l’economia de Catalunya”. “El Govern d’Espanya ja ha dit per activa i per passiva que tot el que signifiqui ajudar als autònoms, a les pimes, empreses, farmacèutics i emprenedors rebrà els recursos necessaris” ha afegit.

Per altra banda, Garcia Albiol ha manifestat la seva preocupació davant “la renúncia per part de Ciutadans dels que han estat els seus principis i valors, que consistia en anar junts de la mà de la resta d’Espanya”. En aquest sentit, ha recordat que en el últim ple del Parlament “hem vist com Ciutadans està prenent posicions més properes al PSC, amb una ambigüitat calculada a l’hora de pronunciar-se en la relació Catalunya i la resta d’Espanya”. Pel dirigent Popular “és una mala notícia perquè ens situa com els únics referents d’una Catalunya forta dins d’Espanya”.

Tanmateix, durant la seva visita a la Fira de Sant Josep de Mollerussa, Garcia Albiol ha ressaltat que “el sector privat, les empreses i els autònoms estan tirant endavant Catalunya més enllà de les dificultats que posa el Govern de la Generalitat”. “Gran part de les vendes de les empreses són a fora de Catalunya com l’Aragó, aquest és el principal indicador que demostra que necessàriament hem d’anar de la ma dels nostres veïns” ha conclòs

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.