Garlanda nadalenca solidària amb la lluita contra el càncer infantil

El reconegut personatge literari del Petit Príncep donarà llum a la lluita contra el càncer infantil en forma de garlanda nadalenca solidària. L’obra, que ha estat dissenyada per l’empresari del Palau d’Anglesola, Sebastià Garralon, es llogarà a diversos Ajuntaments del territori per decorar els carrers dels seus municipis durant el Nadal. La recaptació provinent d’aquestes cessions, que es preveu de 2.500 euros, es destinarà a sufragar part del projecte del nou Pediatric Cancer Center de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, d’investigació de la malaltia.

En total, s’han construït cinquanta garlandes del Petit Príncep que es podran trobar en diferents municipis de Catalunya, principalment a la comarca del Pla d’Urgell. Concretament, l’Ajuntament del Palau d’Anglesola ja ha anunciat que n’instal·larà a la localitat. També ho ha fet el de Mollerussa, que preveu distribuir-ne deu per la ciutat; nou als centres escolars i un al consistori. L’indret més especial on s’exhibirà però, serà al mateix hospital barceloní.

L’autor de la garlanda, que està fabricada amb alumini i 450 leds de baix consum, també ha manifestat la seva intenció de construir-ne 50 més amb un nou disseny per a l’any vinent, i ampliar així la recaptació per a la causa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.