‘Gastrosarau’ Tasta & Lletres, la fira de productors artesans i literatura de proximitat a Vilanova de Bellpuig

Tindrà lloc aquest diumenge dia 5 de juny a la tarda amb l’objectiu de donar a conèixer el municipi

L’esdeveniment, dirigit a famílies i grups d’amics i apte per a totes les edats, es durà a terme el diumenge 5 de juny a partir de les 18:30h a la Vila Closa de Vilanova de Bellpuig. 

Amb l’objectiu de promoure la localitat del Pla d’Urgell, fomentar el vincle de pertinença al territori i donar a conèixer diferents productors de la zona i artistes de la comarca de Lleida, neix el Gastrosarau Tasta & Lletres. Organitzat per l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig juntament amb l’agència de comunicació i esdeveniments gastronòmics Red Peppers Agency. Els productors de la comarca de Lleida seran els encarregats de proposar diferents tapes o platets i els diferents escriptors maridaran aquestes tapetes amb fragments de les seves obres. Un maridatge singular i 100% de proximitat. Concretament, comptarà amb la presència de 9 productors del territori, 4 escriptors lleidatans i l’actuació de música en directe.

Productors i escriptors
Els diferents productors locals seràn: Beef Quality, Raig d’Arbeca, Formatges Camps, On egin, Ca la Maria, Cal Valls, Port of Dragons, Gabarró i Feixa i Tiny Tasty Trays. I  els autors, també locals, Marta Alós i Montse Sanjuan, Jaume Moya i Jordi Brescó.

Informació d’interès
L’esdeveniment s’obrirà amb la lectura de contes infantils a càrrec de la llibreria el  Genet Blau, de 18:30h a 19:15h. Seguirà amb el maridatge de lectura i gastronomia fins a les 20:45h i clourà amb l’actuació de música en directe del grup Mi&Me, de  22:00h a 00:00h. L’entrada tindrà un cost de 2€ i amb el preu inclourà un got reutilitzable i retornable en cas que es retorni el got, o una copa de vidre també retornable.

Els ‘Gastrosaraus’
Els ‘gastrosaraus’, organitzats periòdicament per l’agència Red Peppers, tenen com  a objectiu promocionar el producte de proximitat, aconseguint el contacte  entre els pagesos, els restauradors i els consumidors. Per fer-ho possible, es porten  a terme esdeveniments temàtics en entorns amb encant i valor dins de les Terres de Lleida.

Sobre Red Peppers
Red Peppers és una agència de comunicació integral d’esdeveniments especialitzada en els sectors agroalimentari, gastronòmic i turístic, que valora els petits productors, el territori i el talent local a través dels ‘gastrosaraus’.

Formada per Gemma Capell, la mestressa, Núria Vendrell i Júlia Beranuy, projects  managers, Berta Esteve, strategist manager, Anna Moreno, Pau Grinyó i Claudia Capella al departament creatiu i audiovisual, Helena Ribera, community manager, Jordi Vilaró, dissenyador web i Carolina Viñes responsable d’administració.

Per més informació:
www.vullassistir.gastrosaraus.cat/tastlletres/


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.