Generalitat, Ajuntament i Mollerussa Comercial col·laboren per potenciar el comerç de la ciutat

Generalitat, Ajuntament i Mollerussa Comercial col·laboren per potenciar el comerç de la ciutat (Autor: Aj. Mollerussa)

Generalitat, Ajuntament i Mollerussa Comercial col·laboren per potenciar el comerç de la ciutat (Autor: Aj. Mollerussa)

 

La Generalitat de Catalunya contribuirà a potenciar el comerç a cel obert de Mollerussa amb una aportació econòmica de 25.000 euros, després que la capital del Pla d’Urgell hagi assolit el llindar màxim tant pel plantejament de les actuacions com per la trajectòria en la dinamització comercial, segons ha explicat aquest matí el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, en el transcurs de la signatura d’un conveni de col·laboració entre el seu departament, l’Ajuntament i l’associació Mollerussa Comercial. Aquesta aportació suposa al voltant del 40% del pressupost que ha destinat l’entitat dels comerciants de la ciutat en les diferents activitats que ha organitzat al llarg de l’any a la ciutat per potenciar el sector. Recasens ha aprofitat la signatura del conveni per “posar a reflexió dels comerciants que tinguin un posicionament clar en relació al procés que viu el nostre país” ja que, segons ha afegit, “el govern de l’Estat amb la seva política recentralitzadora fa que anem endarrere en matèria de comerç”.

Per la seva part, l’alcalde Marc Solsona, ha agraït a la Generalitat la seva aposta per Mollerussa, una ciutat “referent en dinamització comercial ja que en moments de crisis hem estat capaços d’articular mecanismes i tirar endavant activitats diferents i innovadores perquè se’n parli”. Solsona ha insistit també en la importància que té el sector comercial a la ciutat ja que es tracta de la “primera empresa” i ha recordat que, per aquest motiu, l’àrea de Promoció econòmica depèn directament d’Alcaldia fet que “dóna valor al creixement de la ciutat que requereix d’una visió més transversal”.

El president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, per la seva banda, ha agraït la col·laboració de les institucions ja que gràcies al seu suport es poden dinamitzar activitats i acomplir objectius. Així mateix, ha agafat el guant que li ha llençat el director general i ha indicat que “comencem a estar farts de tant canvis i de la invasió de competències”.

El programa d’actuacions previst per aquest any inclou un total de 14 actuacions pressupostades en prop de 60.000 euros. Entre aquestes actuacions destaca la celebració de l’Open Night, el diferents mercats de rebaixes i de segona mà que es fan al llarg de l’any o la campanya “Jo ja compro a Mollerussa, i tu?, entre altres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.