Girar en tres punts “estratègics” de l’N-II a Mollerussa serà possible abans de Sant Josep

La Generalitat preveu enllestir abans de la Fira de Sant Josep, que se celebra el 19 de març, les obres per senyalitzar tres nous carrils d’espera al tram urbà de l’N-II a Mollerussa que permetin als conductors fer un gir per accedir als carrers del Palau i President Macià venint de Lleida, i al de ronda Sant Pere venint de Barcelona. Així ho ha anunciat aquest dimarts al vespre el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, en el decurs d’una reunió amb l’alcalde Marc Solsona. Gavín ha afegit que l’obra, que ja està redactada i compta amb un pressupost de 40.000 euros, també inclou el repintat de tota la travessia i servirà per millorar la seguretat i la mobilitat en aquests punts.

Gavín també ha explicat que durant les dues setmanes que pot durar l’obra es produiran afectacions a la mobilitat però que es buscarà la manera de minimitzar-les d’una forma coordinada entre els Serveis Territorials de Carreteres i el mateix Ajuntament, que ha celebrat la posada en marxa d’aquesta actuació estratègica per a la ciutat.

La reordenació d’aquest tram, que rep el nom de carrer de Ferrer i Busquets, ve motivada després de la reforma del centre de la ciutat a través del Pla de Barris que ha modificat els usos viaris en aquesta part del municipi.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.