Golejada en temps rècord del Mollerussa (5-1)

El partit entre el Mollerussa i l’Alcarràs es va reprendre aquest dijous amb el mateix marcador que es va suspendre: minut 65 i empat a un gol a l’electrònic. Finalitzat el duel però, el resultat era aquest altre: 5 a 1. Els del Pla d’Urgell van aconseguir una golejada en temps rècord i, entre el minut 85 i el temps afegit, van transformar fins a quatre gols de les botes d’Albert Delgado, Xavier Puiggròs, i d’Òscar Canadell per partida doble.

La victòria permet al conjunt de Josep Maria Turull escalar fins a la desena posició de la classificació un cop finalitzada la primera volta de competició. A més, segons el tècnic, els tres punts també són un motivació extra per afrontar aquest diumenge el complicat desplaçament a l’estadi del cinquè classificat, el Vilanova i la Geltrú. Els del Garraf, que en la primera volta van imposar-se per 0 a 2 a Mollerussa, es troben en clara dinàmica ascendent i han guanyat cinc dels darrers sis partits que han disputat.

El duel tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 17 h al Camp de Futbol del Complex Esportiu Municipal Parc del Garraf.

Informa: Ignasi Gómez