Golmés celebra la Festa Major de Sant Salvador Votat

Golmés ha iniciat aquest dimarts el segon dia de Festa Major amb l’acte de recollida de les pubilles i hereus que enguany arriba a la 55a edició. Com marca la tradició, representants del consistori dividits en dos grups han passat a buscar-los per les seves cases, on també han saludat les seves famílies. En el cas de les pubilles el passeig ha estat amenitzat per la Cobla Costa Brava i el dels hereus per la xaranga Alegria.

Tot seguit han anat cap a l’església on la pubilla i l’hereu han transmès el seu agraïment als assistents de la missa solemne concelebrada pels mossens de l’arxiprestat i acompanyada per l’orquestra Costa Brava.

Els actes han continuat amb la tradicional processó pels carrers de la vila en honor al seu patró. La festa s’ha traslladat fins al Pavelló Salvador Ezquerra amb la tradició popular de ballada de sardanes.

Sentiments, tradició i cultura es fusionen en la Festa Major de Golmés en honor a Sant Salvador, sent així la festivitat més important de l’any per als golmesencs i golmesenques.

Els actes de Festa Major continuen durant tota la setmana i finalitzaran el proper diumenge al vespre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.