Golmés escollirà diumenge si reelegeix com alcalde a Jordi Calvís o aposta per Sigfrid Barqué

Captura

L’actual alcalde de Golmés, Jordi Calvís, aspira a mantenir la majoria de 7 regidors dels 9 en total amb què compta actualment a l’Ajuntament del municipi. Ho vol fer amb la candidatura Junts per Golmés, que es disputarà l’alcaldia amb la candidatura Republicans de Golmés – Acord Municipal, encapçalada per Sigfrid Barqué, un dels dos regidors republicans que completen l’arc consistorial.

Enguany, Calvís, que opta a complir la seva tercera legislatura consecutiva com alcalde del municipi, presenta una llista on es manté l’actua l’equip de govern i incorpora algunes cares noves. La candidatura de l’actual batlle la formen un total d’11 noms més; Maria Dolors Jovells Roman, Ramon Parramón Llonch, Jordi Poch Vilalta, Josep Manuel Pou Visa, Eduard Balcells Nicolau, Montserrat Trilla Porta, José Antonio Santos Santana, Justine Martin Ruiz i de suplents Esther Bota Moliner, Sònia Sans Carrera i Francisco Arnaldo Mayoral.

D’altra banda, el grup republicà aposta per renovar la majoria dels integrants de la seva llista amb la voluntat d’ampliar la seva presència al consistori. D’aquesta manera, a banda de l’alcaldable Barqué, opten a ser regidors David Mas Vilalta, Javier Llombart Cuevas, Maria Àngels Roselló Visa, Camila Serret Jornet, Ignasi Llovet Mayora, Miquel Moyà Altisent, Lluís Virgili Trilla i Maria Teresa Segura Massot. Pel que fa als suplents només n’hi ha un, Jordi Basart Arraut.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.