Golmés presenta un pla urbanístic per regularitzar la planta de Puleva i ampliar el teixit industrial del municipi

L’Ajuntament de Golmés ha iniciat aquest dilluns la regularització de la planta de Puleva ubicada al municipi, després de les sentències dictades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l’any 2017, que anul·laven l’ampliació de la instal·lació i que s’han declarat fermes aquest mateix any. En sessió plenària, el consistori va aprovar una modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que, a banda de pretendre legalitzar el complex del grup Lactalis, també vol facilitar el desenvolupament de les àrees industrials d’arreu del terme municipal. En concret, la mesura abasta una superfície de 375.000 metres quadrats.

Així mateix, la modificació del POUM també projecta la construcció d’un pont elevat per sobre de la via del tren des de la rotonda ubicada davant del polígon de Golparc que serveixi d’enllaç entre la carretera N-II i l’autovia A-2, mitjançant el futur tram del Vial Nord, que té previst unir els termes de Fondarella i Golmés.

Aquesta modificació del POUM de Golmés va rebre el suport del grup de Junts per Catalunya i el vot en contra d’ERC, que va demanar a l’equip de govern suspendre la votació i que busquessin més diàleg amb els propietaris afectats.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.